tisdag 16 april 2013

Utförsäljning

Torsdag till söndag den här veckan har Sunday Seven utförsäljning på Hantverkargatan 20. Märken som Brixtol, Julian Red, Bread & Boxers och Sir of Sweden säljs ut till 50-80% av butikspriset.

Jag var där idag och hjälpte dem packa upp lite grejer, fick de här snygga jeansen som tack, finns massor av dem, säljs ut ASBILLIGT verkligen! Så gå dit att fynda. Kanske norpa min absoluta favvomössa också? Från Brixtol.





tisdag 9 april 2013

Skinnpajkavaj!

Idag åkte den här gamla godingen på. Vilken pärla! Får se om jag till sommaren vågar bära den på balenciagas vis med topp i samma size som en sport-bh under... Salladsdieten börjar NU.

söndag 7 april 2013

lördag 6 april 2013

Behind the scenes

Idag plåtade vi kulturama-projektet! Skitkul trots att vi råkade stoppa tunnelbanetrafiken.. och Josse var så fruktansvärt snygg! Ska bli kul att se slutresultatet!





torsdag 4 april 2013

Gbgromantik

Vilken drömgrej det är att låna kläder! Herregud, det var längesen jag upplevde sådan tillfredsställelse som jag gjorde idag när jag lassade kasse efter kasse med kavajer, byxor, klänningar, skor, väskor... Vilket nöje! Nu är jag så sjukt taggad på fotograferingen på lördag.

Jag har dessutom på mig värsta Gbg-outfiten dagen till ära. Det känns bra! Gbgromantiken kommer nog hålla i sig en stund efter min kanonpåsk med värsta vårdagarna nere på västkusten.

Puss och kram /M